Return to Top ↑
 
 

AMENITY AT YOUR DOORSTEP 

Enjoy everyday convenience at NINE by Mirvac

 

 

Places for people to meet, make friends and be in nature are central to NINE by Mirvac where the 6,500sqm^ of public open space is crafted into generous and welcoming places that bring the community together.

 
 
 
 
THE PLAZA

Convenience meets urbanity on the sundrenched terrace of the Plaza**, a bespoke space designed to support a local restaurant, café or providore. Designed to be a social hub for residents and the community, the Plaza is destined to become a much-loved local for the neighbourhood, connecting to the parks, gardens and playground at NINE by Mirvac.

 
 
 
 
 
 
 
Building

*Artist's Impression

 
 
 
Long shot of Park Render

*Artist's Impression

 
 
THE GATEWAY HUB

Serving as the front door to NINE by Mirvac and the parkland beyond, The Gateway Hub is a multi-functional space where residents and the local community can host meetings, celebrations and events. The open-air pavilion with a green roof, outdoor terrace seating and servery facilities, underlines the community values at the heart of NINE by Mirvac. There will be two workshops for bike repair and maintenance and hobbies as well as a meeting room situated on the ground floor. Accessible from the street by elevator or stairs, The Gateway Hub serves as the entry point to Henderson Park, Parabol Playground and The Lawn, destined to be a popular meeting spot for the residents and the wider community.                                 

 
 
 
 
OVERTURE

Set alongside leafy Laurina Square and facing the public parkland, Overture is surrounded by greenery, its clean lines expressing an architectural integrity matched by materials that are both honest and natural. Standing eight storeys high, this boutique offering features a range of predominantly two and three bedroom residences, many with district views. Single level garden residences have generous landscaped courtyards and their own private entry, presenting an idyllic living environment.

 
 
Parabol Playground

*Artist's Impression

 
 
 
 
PARABOL PLAYGROUND

The history of television is celebrated at Parabol Playground where a section of the former transmission tower that broadcast Channel 9 to millions of home, forms the centrepiece of a delightful space for children to play and let their imaginations run wild. Reimagined with slides, a climbing net, fire pole and talking tubes, the playground is fringed by a forest of tall shady trees, natural stone and a landscaped nature trail.  

 
 
 
 
 
 
Long shot of Park Render

*Artist's Impression

 
 
 
NEW MONTAGE CROP

*Artist's Impression

 

 



VISIT US

6 Artarmon Road, Willoughby NSW 2068

Display Gallery Open Daily from 11am to 4pm

Simply enter a few details here:


Privacy collection statement


 
 

*Artist's impression was produced prior to planning approval, statutory approval and commencement of construction and is subject to change. The information, image and artist's impression depicting interiors and exteriors are intended only as a guide and are not to be relied on as a representative of the final product. Furnishings shown are not included. 

 

**Artist’s impression. Indicative for illustrative purposes only, and not intended to be representative of the final product. Amenity and other aspects of the project may differ from this illustration. Mirvac makes no representation about the ultimate identity, retail mix or timing for delivery of the retail offering at The Plaza. 

 

^The size of open space, 6,500sqm is approximate only and not to be relied on as the final size. 

 

img4

Mirvac acknowledges the Traditional Owners of the country on which we stand, the Cammeraygal people of the Guringai nation and we recognise their enduring connection to the land, waters and culture. We pay our respects to their Elders past and present. 

Artwork: ‘Reimagining Country’, created by Riki Salam (Mualgal, Kaurareg, Kuku Yalanji) of We are 27 Creative.